Kiitos ja näkemiin

On tullut aika jättää hyvästit blogilleni.

Vietin elämästäni pitkän tovin ympäri maailmaa vuoria kiiveten.  Noina vuosina blogi toimi itselleni tärkeänä tapana jäsentää näkemääni ja kokemaani. Käsittelin sen kautta kiipeilyn synnyttämiä tunteita ja sain samalla kerrottua niistä muille. Blogini teki aikanaan minut, naispuolisen trädikiipeilijän näkyväksi ja kuuluvaksi silloin vielä hyvin miehisessä pitkien reittien maailmassa.

IMG_0967

Ensin pohdin, että annan blogini vain olla ja kerätä pölyä jossain internetin monista nurkista. Huomasin kuitenkin itse kaipaavani blogilleni jonkinlaista konkreettista päätöstä. Muutamia sanoja siitä, kuinka elämäni on muuttunut noista seikkailun täyteisistä vuosista jokseenkin lopullisesti, eikä nykymuotoiselle blogille ole siinä oikein enää tilaa. Ajatusten ja kokemusten kakofonia ei muutu enää pääni sisällä sanoiksi laadulla, jota itseltäni odotan. Blogin kirjoittamisesta puuttuu intohimo.

Kiipeilyä tulen kantamaan mukanani toivottavasti aina ja elämääni voi myös jatkossa seurata Instagram-tilini ja tilaustöideni kautta, joita jatkan entiseen tapaan. Jätän blogini langoille ainakin toistaiseksi, mutten lupaa pysyvyyttä.

Blogi on tuonut elämääni paljon hyvää. Kiitos kun olette kannustaneet minua vuosien varrella, antaneet palautetta ja tulleet moikkaamaan kallioilla.

Romsdal-2-3

Tässä vielä Revontulia-blogin viimeinen lista. Omasta mielestäni onnistuneimmat postaukseni, satunnaisessa järjestyksessä: 

Olhava – Kertomus Olhavan huolettomista kesistä, ajasta jolloin Olhavalla kaikki oli vielä uutta, taianomaista ja elämä oli pelkkää on-sightia.

Helvetestinden – Kun tuntui siltä, että muut vaan onnistuu ja minä en. Tarinoita lukemattomien pakkien taustalta ja kuvia Lofoottien Bunesstrandalta.

Alpenglow – Ajatuksia alppikiipeilystä ja siitä kuinka omaa osaamistaan on välillä hieman vaikea hahmottaa.

Blogin kaikki vanhat postaukset löydät Hakemistosta.

Nähdään kivillä ja kallioilla!

Norja-1-9


Follow @liisarevontulia on Instagram.