Elämän kevät

Vielä pari päivää sitten kiukuttelin itku silmässä elämän kohtuuttomuutta. Sain hiljan tiedon selkävaivojeni uusiutumisesta ja kadehdin kaikkia, joiden vaivat juuri sillä hetkellä vaikuttivat omiani vähäpätöisemmiltä. Olin tuntenut oloni pitkästä aikaa vahvaksi. Menin kuitenkin taas rikki, enkä enää tiennyt mihin olin matkalla.

Sääennustekin lupasi pilviä Tampereen ylle.

Pinsiö-9

Crimping like a crazy lady on Verinopat in Pinsiö, Nokia. Only -8 °C.

Onneksi se oli väärässä monta päivää peräkkäin. Pirkanmaan aurinkoinen kevättalvi tarjosi laastaria haavoilleni juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsin.

Olin kaivannut kylmää kiveä sormieni alle.

Pinsiö-3

Lea on Zig Zag in Mustavuori, Tampere.

Pinsiö-1

First rock lead of the season! I had mittens clipped to my harness just in case my hands freeze. They didn’t! It was awesome. Again only -8 °C.

Pinsiö-5

If you’re looking for a grade 6 circuit in Pinsiö try Polttoväli 6c (pictured), Halukas and/or Pukki 6a from Normandia, Sunstorm 6c or Sandstorm 5 from Tomminkivi, Prima Nocte 6c from Grand Slam, Kiveenvalettu 6a and finish off with Super Bowl 6a. It may be worthwhile to wait that the tops are snow free though…

Tampereen Mustavuori ja Nokian Pinsiö ovat siitä hienoja paikkoja, että molemmissa tarkenee hyvin lopputalven auringon lämmittäessä. Kelien lämmetessä kallioiden topit sulaa ja reitit valuttaa, mutta kunnon pakkasilla kivi on rutikuivaa ja kitka vimpan päälle. Hyvällä säkällä kuvioon voi linkata vielä pimeän pohjoisseinän jäät.

Pinsiö-10-2

Pinsiö-11

Arno proudly sending Verinopat. Still only -8 °C.

Niinpä mä liidasin perjantaina kalliota ja jäätä. Saman iltapäivän aikana.

Ja elämä hymyili mulle taas kauneinta hymyään.

Pinsiö-12

Spring is (almost) here! Pictures of me by Arno.